keuring magazijnstellingen

Magazijninrichting monteren door een specialist

Wilt u een magazijninrichting monteren? DPV Montage biedt u een gehele magazijninrichting aan naar eigen keus. Onze monteurs beschikken over volledige kennis op het gebied van magazijninrichting. Zodoende kunnen ze u zonder problemen voorzien van de juiste magazijn indeling.

“Specialist in montagewerkzaamheden”

Daarnaast zijn onze monteurs continu bezig met de innovatie van het efficiënt inrichten van deze ruimtes. Zo krijgt u altijd het beste resultaat voor uw inrichting en montering.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Inrichting van het magazijn door DPV Montage

Waarom kiezen voor DPV Montage voor de montage van een magazijninrichting? We zetten de voordelen voor u op een rij:

 • Prijsopgave op maat binnen 24 uur
 • Gecertificeerde werknemers met jarenlange ervaring
 • Betaalbaar en snel
 • 24/7 service

Belang van een efficiënt ingericht magazijn

Het belang van een efficiënt ingericht magazijn is zeer groot voor een bedrijf. Als u beschikt over een ruimte waar veel meer uit te halen valt, zorgt dit voor verloren kosten. U heeft namelijk ruimte voor opslag mogelijkheden of arbeidsproductiviteit die u niet benut. Het begint dus bij efficiënt ruimtegebruik.

Een slimme indeling brengt de arbeidskosten, onderhoudskosten, huur- en energie kosten omlaag. Daarnaast hoeven uw medewerkers geen onnodige meters af te leggen in het magazijn en kunnen ze alle producten gemakkelijk vinden.

Professionals

Daarom is het verstandig om te kiezen voor montage van de inrichting van de ruimte door professionals. Wij weten dankzij onze jarenlang ervaring hoe we zorgen voor maximale opslagcapaciteit, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid. Wij houden sterk rekening met de wensen van onze klanten. Daarom gaan wij eerst met u in overleg om te bespreken wat er gaat gebeuren en hoe wij dit gaan aanpakken.

“Diverse stellingen om uw opslagruimte efficiënt in te richten”

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

 • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
 • Goede referenties;
 • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

77384

De mogelijkheden

Met het monteren zijn er in veel maten en constructieve faciliteiten voor verschillende doeleinden. Voor elk magazijn is de inrichting van groot en een efficiënt belang. U wilt uw opslagruimte natuurlijk zoveel mogelijk benutten. Of het nu gaat om goederen op pallets of kleine goederen. Wij van DPV Montage bieden u een goede en secure montage van uw magazijninrichting.

Dit zijn de meest gebruikte mogelijkheden die ons bedrijf biedt:

 • Palletstellingen
 • Inrijstellingen
 • Legbordstellingen
 • Entresolvloeren
 • Constructievloeren

Door jarenlange ervaring, uitermate goed inzicht en een schappelijke montageprijs behoren wij tot de besten van Nederland. Wij vinden het persoonlijke benaderen van onze contacten daarom ook erg belangrijk. Hierop gebaseerd overleggen wij allereerst met u voor wij over gaan tot actie.

Entresolvloeren

Als u de opslagcapaciteit van uw bedrijf wilt vergroten, koop dan een entresolvloer, ook wel tussenvloer genoemd. Net als andere systeemvloeren kunnen entresolvloeren geplaatst worden tussen, onder of boven de bestaande verdiepingsvloeren. Wanneer u nog een gebruikte entresolvloer heeft liggen, monteren wij de vloer graag voor u.

“Wij staan door heel Nederland voor u klaar”

Palletstelling en legbordstelling

Om een opslagruimte effectief in te richten heeft u palletstellingen en legbordstellingen nodig. Wij hebben palletstellingen in veel verschillende afmetingen. Een palletstelling van DPV Montage is van hoge kwaliteit en beschikt over een grote opslag.

Een legbordstelling behoort tot een van de meeste gebruikte opslagsystemen. De stelling staat garant voor een flexibele en efficiënte manier van magazijninrichting. Een legbordstelling is eenvoudig in gebruik en gaat lang mee.

Plaatsen van magazijnstellingen

Of het nu gaat om een palletstelling, legbordstelling of entresolvloer, wij helpen u met het plaatsen van magazijnstellingen. Hierbij maakt het niet uit om wat voor producten het gaat. Voor allerlei soorten goederen bieden wij u een perfecte, veilige en volledige inrichting.

Betaalbaar aanbod

Zoekt u het totale plaatje voor het inrichten van uw magazijn, maar wilt u niet de hoofdprijs hiervoor betalen? DPV Montage biedt een betaalbaar aanbod voor het compleet inrichten van uw magazijn. Dag in dag uit zijn wij bezig met het efficiënt inrichten en innoveren van magazijnen. Hierdoor kunt u dus verwachten dat wij gespecialiseerd zijn in het optimaal benutten van uw ruimte.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Deskundig advies

Door alle haken en ogen die hier aan kunnen zitten, snappen wij dat u hierbij advies nodig kan hebben. Zo moet er niet alleen rekening worden gehouden met de benodigde ruimte voor de inrichting. Er moet natuurlijk ook gekeken worden naar de veiligheid en noodzakelijke ruimtes. Met name ruimte voor intern transport is zeer belangrijk.

magazijn verhuizen

Specialist op het gebied van magazijninrichting

Bij DPV Montage verschaffen wij graag de nodige adviezen over hoe uw magazijn verbeterd kan worden. Onze specialisten hebben namelijk jarenlange ervaringen met het monteren van de inrichting van de ruimte. Zij kunnen door die ervaring uw bedrijf voorzien van deskundig advies. Het is hierna aan u om te beslissen wat u met ons advies voor het optimaliseren van uw magazijn doet.

Omdat uw wensen zeer belangrijk zijn voor ons, luisteren wij aandachtig naar wat u te zeggen heeft. De wensen van onze klanten gaan namelijk altijd voor. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen met betrekking tot meer informatie of het maken van een afspraak.

“ Nieuwe en goede palletstellingen vindt u bij DPV Montage”

Periodieke keuring

Wij kunnen u het volledige aanbod aan magazijninrichting bieden en voor u monteren. Naast inrichting, reparatie en montage, verschaffen wij ook keuringen van magazijnstellingen. Dit is namelijk heel belangrijk. Dat komt doordat de jaarlijkse inspectie van uw stellingen verkeuringen van magazijninstellingen verplicht is.

Meer weten over de mogelijkheden?

Op het gebied magazijninrichting monteren kunnen wij veel voor u betekenen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw werksituatie expliciet te bekijken. Op die manier kunnen wij een vrijblijvende en passende offerte op maat voor u maken.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? We voorzien u graag van advies op het gebied van magazijn inrichten. Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kunt u doen door uw contactgegevens achter te laten in het contactformulier of door te bellen naar 06 54 33 78 31

Contact opnemen Offerte aanvragen