06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Uw magazijn laten verhuizen
door een specialist

Wilt u het magazijn verhuizen, en heeft u hierbij hulp nodig? Een magazijnverhuizing kan erg ingrijpend zijn voor uw bedrijf en het magazijnpersoneel. Met DPV Montage aan uw zijde wordt de continuïteit gewaarborgd. Zo heeft u geen omkijken meer naar de verhuizing.

Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen van complete magazijnen. Deze verhuizingen voeren we door heel Nederland uit. Daartoe staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Laat uw complete magazijn verhuizen door DPV Montage

Een groot magazijn verhuizen is een behoorlijke organisatie. Besteedt de magazijnverhuizing daarom uit aan een professional als DPV Montage. Kom met ons in contact en ontdek wat er zoal mogelijk is voor uw magazijn. Onze hulp zal zeker niet duur voor u uitvallen.

“Wij nemen zowel de demontage als montage en inrichting van uw magazijn voor onze rekening.”

Stellingen monteren of demonteren

Het verhuizen van uw magazijn vraagt om het demonteren en opnieuw inrichten en monteren van stellingen. Wij werken met ervaren en goed opgeleide verhuizers. Zij zorgen voor een efficiënte demontage.

Een bedrijfsverhuizing biedt u tevens de kans om uw nieuwe magazijn opnieuw in te richten. We adviseren u daar graag bij. Immers zorgt de juiste herinrichting ervoor dat u effectiever te werk kunt gaan. Wij delen onze inzichten met u, zodat u tijd en kosten bespaart.

Magazijninrichting verhuizen en continuïteit behouden

Wanneer uw magazijninrichting een verhuizing ondergaat, kan dat uw logistieke werkzaamheden verstoren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we u zo min mogelijk tijdens uw gewone bedrijfsvoering kunnen storen. Hierdoor wordt de continuïteit binnen uw organisatie tijdens de magazijnverhuizing zoveel als mogelijk behouden.

Doordat wij ervaring hebben met zowel kleinere als grote verhuizingen weten we altijd hoe we dit optimaal moeten aanpakken. Of het nu gaat om een voorraad van allerlei kleine producten, of een magazijn vol opslag.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Risicoloos uw magazijn verhuizen

Om veilig en efficiënt te werk te gaan doorlopen onze medewerkers altijd een checklist bij het verhuizen van een magazijn of archief. Door gestructureerd te werk te gaan wordt de verhuizing risicoloos verzorgd.

We beginnen met een inventarisatie van uw wensen. Dit zorgt voor een spoedig verloop van de verhuizing. Waar nodig adviseren we over mogelijke verbeterpunten op het gebied van de inrichting. Ons uitgangspunt is altijd om u zoveel als mogelijk zorgen te ontnemen, en tegelijkertijd uw nieuwe magazijninrichting zo optimaal op te leveren.

Nauwkeurige en efficiënte verhuizing

We zijn ervaren in het verhuizen van een magazijn en we kunnen u helpen de risico’s te minimaliseren. Zo is ook de afstemming met de leveranciers van de goederen cruciaal. In de loop der jaren hebben we een bijzondere verhuismethode ontwikkeld die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering van de verhuizing.

Overtuigd geraakt door de manier waarop wij verhuizingen organiseren? Neem dan contact met ons op, en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verplicht uw magazijnstellingen keuren

Vanwege de Arbo wetgeving bent u verplicht gesteld om uw magazijnstellingen jaarlijks te laten controleren. Deze keuring kunnen wij als gecertificeerd keuringsbedrijf uitvoeren. De Europese norm NEN-EN 15635:2008 is leidend bij de inspectie van een magazijnstelling en het gebruik en onderhoud hiervan.

Onze gecertificeerde keurders komen bij u op locatie langs om de situatie te onderzoeken. Hierbij maken we gebruik van een checklist. Stap voor stap worden de magazijninstellingen gekeurd en in kaart gebracht. Vervolgens wordt de checklist omgezet in een uitgebreide rapportage.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Keuring van stellingen

Keuring

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw magazijnstellingen veilig en stevig zijn, voor u zelf maar ook zeker voor uw werknemers.

Meer informatie

Stelling monteren

Montage

Een slimme inrichting van uw magazijn zorgt voor meer efficiëntie, tijdreductie en kostenbesparingen binnen uw organisatie.

Meer informatie

Demontage van stellingen

Demontage

Ervaren, gespecialiseerde en betaalbare stellingbouwers gezocht? Bij DPV Montage hebt u ze zo gevonden.

Meer informatie

Stelling inrichten

Inrichting

Wij kunnen het u niet vaak genoeg vertellen. De inrichting van uw magazijn is cruciaal voor het succes van uw onderneming.

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw magazijnverhuizing

Benieuwd wat de kosten zijn van het laten verhuizen van uw magazijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. U ontvangt deze al binnen 24 uur.

Neem voor verdere informatie ook gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 54 33 78 31, maar ook per e-mail of via het contactformulier op onze website.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Waarom zou ik mijn magazijn moeten verhuizen?

Een magazijn verhuizen is essentieel bij bedrijfsgroei, optimalisatie van ruimte of verandering van locatie. Het helpt bij het verbeteren van efficiëntie en het aanpassen aan bedrijfsbehoeften.

Hoeveel kost een magazijnverhuizing gemiddeld?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang, afstand en complexiteit. Voor een nauwkeurige schatting is het raadzaam een offerte aan te vragen, aangepast aan specifieke vereisten.

Wat zijn de belangrijkste stappen bij het verhuizen van een magazijn?

Een succesvolle magazijnverhuizing omvat planning, inventarisatie, demontage en verpakking, transport, installatie en testen. Professionele begeleiding minimaliseert downtime en problemen.

Hoe kan DPV Montage helpen bij het verhuizen van een magazijn?

DPV Montage biedt uitgebreide diensten voor het verhuizen van een magazijn, waaronder planning, demontage, transport, montage en installatie. Met ervaren teams en aandacht voor detail zorgen wij voor een vlotte overgang.