keuring magazijnstellingen

Magazijn laten verhuizen door een specialist

Uw magazijn laten verhuizen? Zo’n verhuizing kan erg ingrijpend voor uw bedrijf zijn. Met DPV Montage aan uw zijde wordt de continuïteit gewaarborgd. Zo heeft u geen omkijken meer naar de verhuizing.

“Wij nemen zowel de demontage als montage en inrichting voor onze rekening.”

Onze organisatie is gespecialiseerd in verhuizingen van complete magazijnen. Deze voeren we door heel Nederland uit.

Daartoe staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

DPV Montage: voor de verhuizing van uw complete magazijn

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Werkzaam voor bedrijven door heel Nederland
  • Goede referenties
  • Gecertificeerde verhuizers
  • Voor zowel demontage, montage als inrichten
  • 24/7 service
  • Betaalbaar en snel

“Vraag een prijsopgave op maat aan en ontvang deze al binnen 24 uur.”

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten?

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via:

imgHomeIllustration
magazijn verhuizen

Stellingen monteren of demonteren

Het verhuizen van uw magazijn vraagt om het demonteren en opnieuw inrichten en monteren van stellingen. Wij werken met ervaren en goed opgeleide verhuizers. Zij zorgen voor een efficiënte demontage.

Een bedrijfsverhuizing biedt u tevens de kans om uw nieuwe magazijn opnieuw in te richten. We adviseren u daar graag bij. Immers zorgt de juiste herinrichting ervoor dat u effectiever te werk kunt gaan. Wij delen onze inzichten met u, zodat u tijd en kosten bespaart.

Magazijninrichting verhuizen en continuïteit behouden

Wanneer uw magazijninrichting een verhuizing ondergaat, kan dat uw logistieke werkzaamheden verstoren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we u zo min mogelijk tijdens uw gewone bedrijfsvoering kunnen storen. Hierdoor wordt de continuïteit binnen uw organisatie tijdens de bedrijfsverhuizing zoveel als mogelijk behouden.

Doordat wij ervaring hebben met zowel kleinere als grote verhuizingen weten we altijd hoe we dit optimaal moeten aanpakken. Of het nu gaat om een voorraad van allerlei kleine producten, of een magazijn vol grote producten.

Risicoloos uw magazijn verhuizen

Om veilig en efficiënt tewerk te gaan doorlopen onze medewerkers altijd een checklist bij het verhuizen van een magazijn of archief. Door gestructureerd tewerk te gaan wordt de verhuizing risicoloos verzorgd.

We beginnen met een inventarisatie van uw wensen. Dit zorgt voor een spoedig verloop van de verhuizing. Waar nodig adviseren we over mogelijke verbeterpunten op het gebied van inrichting.

Ons uitgangspunt is altijd om u zoveel als mogelijk zorgen te ontnemen, en tegelijkertijd uw nieuwe magazijninrichting zo optimaal op te leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd wat de kosten zijn van het laten verhuizen van uw magazijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan. U ontvangt deze al binnen 24 uur.

Neem voor verdere informatie ook gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 54 33 78 31, maar ook per e-mail of het contactformulier op onze website.

Contact opnemen Offerte aanvragen