keuring magazijnstellingen

Legbordstellingen

Wilt u legbordstellingen aanschaffen voor uw magazijn? DPV Montage kan deze voor u installeren in uw magazijn. Wij zijn gespecialiseerd in magazijnstellingen en kunnen diverse soorten stellingen voor u opbouwen, demonteren of keuren. Daarom zijn wij de aangewezen partij om uw magazijn te voorzien van legbordstellingen. Deze stellingen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen, zodat we een passende indeling voor uw magazijn kunnen maken.

Wanneer uw magazijn zo optimaal mogelijk is ingericht, kan het werk effectiever uitgevoerd worden. Een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in stellingen, kan u hier het beste bij helpen. Wij hebben zeer goed inzicht in welke indeling het beste bij uw ruimte past, en kunnen hier een goed ontwerp voor maken. Schakel daarom altijd DPV Montage in voor de aanschaf van legbordstellingen.

Wat is een legbordstelling?

Een legbordstelling is een stelling die is voorzien van planken, waar kleinere goederen op kunnen liggen. Deze opslagsystemen worden zeer veel gebruikt, daar ze ideaal zijn om losse artikelen, dozen, bakken of materialen in op te slaan. Door deze soort stellingen blijven de opgeslagen goederen altijd netjes en overzichtelijk liggen.

De legbordstellingen kunnen opgebouwd worden tot het plafond, waardoor u zeer veel ruimte krijgt voor het opslaan van uw goederen. Tevens kunnen de planken van de stellingen gemakkelijk in hoogte versteld worden, daar er een insteeksysteem gebruikt wordt.

Wat zijn de voordelen van een legbordstelling?

Er zitten diverse voordelen aan het gebruik van een legbordstelling in een magazijn. U kunt er bijvoorbeeld kleine producten, doosjes of losse artikelen op leggen zonder dat het een rommel wordt. Door de legbordstellingen kunt u de artikelen op een zeer overzichtelijke manier opslaan. Daarnaast zijn de stellingen zeer eenvoudig aan te passen, waardoor de planken hoger of lager gehangen kunnen worden.

Doordat deze stellingen tot het plafond van uw magazijn gebouwd kunnen worden, kunt u alle ruimte die u hebt zeer goed benutten. Hierdoor kunt u extra producten kwijt in uw magazijn. Magazijnen van meer dan 12 meter hoog zijn hier geen uitzondering. Wanneer u een klein vloeroppervlak hebt in het magazijn, kunnen de legbordstellingen uitkomst bieden.

Voor welk type magazijnen zijn legbordstellingen geschikt?

Legbordstellingen worden veel gebruikt in magazijnen die gebruikt worden voor orderpicken. De stellingen zijn overzichtelijk voor uw medewerkers, zodat ze het juiste product snel gevonden hebben. Daarnaast zijn deze stellingen zeer geschikt voor magazijnen met een klein vloeroppervlak. Dit doordat de stellingen zeer hoog op te bouwen zijn, waardoor er maximaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte.

DPV Montage is uw expert op het gebied van legbordstellingen

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van magazijninrichting en kunnen de legbordstellingen voor u realiseren in uw magazijn. Wij kijken altijd naar de beschikbare ruimte, en hoe deze zo optimaal mogelijk ingericht kan worden. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor de algehele inrichting van uw magazijn.

Naast het inrichten van het magazijn, kunnen wij u op nog meer gebieden in het magazijn van dienst zijn. Dit is bijvoorbeeld het verhuizen van uw magazijn, of het jaarlijks keuren van de stellingen. Wij staan voor u klaar met de beste service die u maar kunt wensen op het gebied van magazijninrichting.

Vraag een offerte aan

Wilt u legbordstellingen aanschaffen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dit is geheel gratis, en kunt u direct via onze website aanvragen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op, zodat we een passende offerte kunnen opstellen. Daarnaast bieden wij een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek kunnen we een goed beeld krijgen van de situatie binnen uw magazijn, en u adviseren voor de inrichting.

Veelgestelde vragen over legbordstellingen

 

Wat zijn legbordstellingen?

Legbordstellingen zijn opslagsystemen met planken waarop kleinere goederen, dozen, bakken of materialen kunnen worden geplaatst. Ze zijn ideaal om goederen netjes en overzichtelijk op te slaan, en de planken zijn in hoogte verstelbaar.

Hoe bereken je de capaciteit van een legbordstelling?

De capaciteit van een legbordstelling hangt af van de materiaaldikte, de afmetingen van de planken, en de afstand tussen de staanders. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarvoor zijn legbordstellingen te gebruiken?

Legbordstellingen zijn ideaal voor magazijnen waar orderpicken plaatsvindt en voor magazijnen met beperkte vloeroppervlakte, omdat ze in hoogte verstelbaar zijn en een overzichtelijke opslag bieden.

Is de hoogte van een legbordstelling aanpasbaar?

Ja, onze legbordstellingen zijn ontworpen met verstelbare planken, waardoor u de hoogte van de planken kunt aanpassen aan de grootte van uw opgeslagen goederen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.