keuring magazijnstellingen

Legbordstelling

Legbordstelling aanschaffen voor uw magazijn? DPV Montage kan deze voor u installeren in uw magazijn. Wij zijn gespecialiseerd in magazijnstellingen en kunnen diverse soorten stellingen voor u opbouwen, demonteren of keuren. Daarom zijn wij de aangewezen partij om uw magazijn te voorzien van legbordstellingen. Deze legstellingen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen, zodat we een passende indeling kunnen maken. Wij hebben zeer goed inzicht in welke indeling het beste bij uw ruimte past, en kunnen hier een goed ontwerp voor maken. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Wat is het belang van een optimaal ingericht magazijn?

Het belang van een optimaal ingericht magazijn kan niet worden onderschat. Een doelmatige magazijninrichting zorgt voor een efficiëntere opslag, snellere orderverwerking en minder fouten. Dit leidt tot kostenbesparingen en hogere klanttevredenheid, aangezien producten sneller en correct worden geleverd. Bovendien draagt een goed ontwerp bij aan de veiligheid van medewerkers, door het minimaliseren van risico's die kunnen ontstaan door slechte opslag of verkeersstromen binnen het magazijn. Kortom, een optimale inrichting met gebruik van bijvoorbeeld een legbordstelling is cruciaal voor zowel de economische efficiëntie van een bedrijf als voor de veiligheid en tevredenheid van zowel klanten als medewerkers.

Wat is een legbordstelling?

Een legbordstelling is een stelling die is voorzien van planken, waar kleinere goederen op kunnen liggen. Deze opslagsystemen worden zeer veel gebruikt, daar ze ideaal zijn om losse artikelen, dozen, bakken of materialen in op te slaan. Door legbordstellingen blijven de opgeslagen goederen altijd netjes en overzichtelijk liggen.

De legbordstellingen kunnen opgebouwd worden tot het plafond, waardoor u zeer veel ruimte krijgt voor het opslaan van uw goederen. Tevens kunnen de planken van de legbordstellingen gemakkelijk in hoogte versteld worden met gebruik van een insteeksysteem.

Wat zijn de voordelen van een legbordstelling?

Er zitten diverse voordelen aan het gebruik van een legbordstelling in een magazijn. U kunt bijvoorbeeld kleine producten, doosjes of losse artikelen op de legbordstelling leggen zonder dat het een rommel wordt. Door de legbordstellingen kunt u de artikelen op een zeer overzichtelijke manier opslaan. Daarnaast zijn de legbordstellingen zeer eenvoudig aan te passen, waardoor de planken hoger of lager gehangen kunnen worden.

Doordat deze legbordstellingen tot het plafond gebouwd kunnen worden, kunt u alle ruimte die u in de stelling hebt zeer goed benutten. Hierdoor kunt u extra producten kwijt in uw magazijn. Magazijnen van meer dan 12 meter hoog zijn hier geen uitzondering. Wanneer u een klein vloeroppervlak hebt in het magazijn, kunnen de legbordstellingen uitkomst bieden.

Voor welk type magazijnen zijn legbordstellingen geschikt?

Legbordstellingen worden veel gebruikt in magazijnen die gebruikt worden voor orderpicken. De stellingen zijn overzichtelijk voor uw medewerkers, zodat ze het juiste product snel gevonden hebben. Daarnaast zijn deze stellingen zeer geschikt voor magazijnen met een klein vloeroppervlak. Dit doordat de stellingen zeer hoog op te bouwen zijn, waardoor er maximaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte.

Montage

Bij het monteren van een legbordstelling begint men met de verticale staanders. Deze worden op de gewenste locatie geplaatst en moeten waterpas staan. Vervolgens bevestigt men de legborden aan de legbordstelling. Dit gebeurt meestal met behulp van beugels of clips die aan de staanders vastzitten. Zorg dat elk legbord van de legbordstelling stevig en waterpas is bevestigd. Extra onderdelen zoals achterwanden of zijwanden worden daarna toegevoegd voor stabiliteit van de legbordstelling. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het monteren van allerlei soorten magazijninrichting en nemen u de klus graag uit handen. Bovendien kunnen we de stelling jaarlijks voor u keuren.

Welke soorten stellingen zijn er?

Naast legbordstellingen, bestaan er nog meer soorten stellingen. Deze stellingen die wij leveren zijn als volgt:

Specialist op het gebied van magazijninrichting

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van magazijninrichting en kunnen de legbordstellingen voor u realiseren in uw magazijn. Wij kijken altijd naar de beschikbare ruimte, en hoe deze zo optimaal mogelijk ingericht kan worden met gebruik van een stelling. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor de algehele inrichting van uw magazijn.

Naast het inrichten van het magazijn, kunnen wij u op nog meer gebieden van dienst zijn. Dit is bijvoorbeeld het verhuizen van uw magazijn, of het jaarlijks keuren van de legbordstellingen. Wij staan voor u klaar met de beste service die u maar kunt wensen op het gebied van magazijninrichting.

Legbordstelling plaatsen? Vraag een offerte aan

Wilt u legbordstellingen aanschaffen, en eventueel de oude laten demonteren? Misschien gaat het magazijn verhuizen, of wilt u deze geheel opnieuw inrichten. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dit is geheel gratis, en kunt u direct via onze website aanvragen.

Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met u op, zodat we een passende offerte kunnen opstellen voor de stelling. Daarnaast bieden wij een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek kunnen we een goed beeld krijgen van de situatie, en u adviseren over de inrichting met gebruik van een legbordstelling of een van de andere producten uit ons aanbod.

Veelgestelde vragen over legbordstellingen

Wat zijn legbordstellingen?

Legbordstellingen zijn opslagsystemen met planken waarop kleinere goederen, dozen, bakken of materialen kunnen worden geplaatst. Ze zijn ideaal om goederen netjes en overzichtelijk op te slaan, en de planken zijn in hoogte verstelbaar.

Hoe bereken je de capaciteit van een legbordstelling?

De capaciteit van een legbordstelling hangt af van de materiaaldikte, de afmetingen van de planken, en de afstand tussen de staanders. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarvoor zijn legbordstellingen te gebruiken?

Legbordstellingen zijn ideaal voor magazijnen waar orderpicken plaatsvindt en voor magazijnen met beperkte vloeroppervlakte, omdat ze in hoogte verstelbaar zijn en een overzichtelijke opslag bieden.

Is de hoogte van een legbordstelling aanpasbaar?

Ja, onze legbordstellingen zijn ontworpen met verstelbare planken, waardoor u de hoogte van de planken kunt aanpassen aan de grootte van uw opgeslagen goederen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.