keuring magazijnstellingen

Over ons

Wie zijn wij? DPV Montage is uw ervaren specialist in magazijninrichting. Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen.

Wilt u uw magazijnstellingen (gecertificeerd) laten keuren? Een specialist inhuren voor de (de)montage van magazijnstellingen? Advies over een optimale magazijn indeling? U kunt het zo gek niet bedenken, of DPV Montage is u graag van dienst.

Wist u dat DPV Montage actief is door heel Nederland? Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat kunnen wij voor u betekenen

DPV Montage is inzetbaar voor een breed scala aan diensten op het gebied van magazijninrichting.

Of u nu uw magazijninrichting wilt laten opbouwen, repareren, veranderen of verhuizen; DPV Montage staat voor u klaar. En dat is nog niet alles. Onze gespecialiseerde en goed opgeleide medewerkers denken graag met u mee, om zo op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing voor uw magazijn.

Onze diensten op een rij:

  • Montage en demontage van magazijnstellingen;
  • Reparaties en gecertificeerde keuring van magazijnen en stellingen;
  • Montage van tweedehands stellingen;
  • Veranderen of verhuizen van magazijninrichting.

Onze medewerkers denken graag met u mee over de magazijninrichting waarbij ook de veiligheid niet uit het oog wordt verloren. Kwaliteit en veiligheid staat voorop.

Onze producten voldoen aan de wettelijke normering wat maakt dat u te allen tijde veilige magazijnstellingen heeft.

De kracht van DPV Montage

Zoals gezegd is DPV Montage geen onbekende in de wereld van magazijninrichting. Onze ervaring is dan ook direct één van onze grote krachten.

Het maakt dat wij in staat zijn méér voor u te kunnen doen, zoals u voorzien van gedegen advies. Daarnaast hebben wij enkel gespecialiseerde, goed opgeleide medewerkers in dienst.

Vakwerk gegarandeerd! En met onze scherpe prijzen verzekeren wij u dat u bij DPV Montage nooit te veel betaalt.

Bekijk gerust eens onze referenties en laat u overtuigen door onze krachten!

Vrijblijvende offerte aanvragen bij DPV Montage

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van (de)montage van magazijnstellingen, magazijnindeling, magazijninrichting of magazijnstelling keuren?

Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om u te voorzien van een antwoord op uw vraag of een eventuele vrijblijvende en gratis offerte. Zo weet u direct waar u aan toe bent bij DPV Montage!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl