keuring magazijnstellingen

Keuring magazijnstellingen door DPV Montage

DPV Montage is dé specialist voor het monteren, demonteren en keuren van stellingen. DPV Montage kan daarnaast (gebruikte) stellingen transporteren, bouwen, afbreken en keuren.

Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met de innovatie en verbetering.

Bij ons heeft u altijd de beste en veiligste oplossing voor uw magazijnstellingen. Ga dus voor veiligheid en twijfel niet over het keuren van uw stellingen!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Alle soorten stellingen keuren

De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. Zonder stevige stellingen geen praktisch ingedeeld magazijn. Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en bedoelt voor diverse doeleinden.

In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om goederen op pallets of kleingoed, DPV Montage biedt met het keuren van stellingen de beste en veiligste oplossing.

DPV kan de volgende stellingen voor u keuren:

“Wij nemen zowel de demontage als montage en inrichting voor onze rekening.”

De periodieke BMWT-keuring van magazijnstellingen

Veiligheid staat bij ons boven alles. Vooral in magazijnen kan er veel misgaan, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Het is voor ons dan ook heel belangrijk dat risico’s binnen uw magazijn worden vermeden. Dit kan door middel van een periodieke BMWT-keuring.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

keuring magazijnstellingen

Europese norm voor inspectie en onderhoud

Een jaarlijkse controle van uw magazijnstellingen zijn door de Arbo wetgeving verplicht gesteld. De Europese norm NEN-EN 15635:2008 is leidend bij deze inspectie van een magazijninstelling en het gebruik en onderhoud hiervan. De norm geeft richtlijnen voor de operationele aspecten die spelen bij de structurele veiligheid van stalen opslagsystemen.

“Een jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw magazijninstellingen zijn verplicht”

Die richtlijnen gaan bijvoorbeeld over de visuele inspectie van de stellingen en de beoordeling van de configuratie.

Daarnaast controleren onze keurders of alle stelling onderdelen aanwezig zijn en of ze op een juiste manier zijn gemonteerd.

Stalen opslagsystemen verplicht keuren

Volgens de Europese norm moeten alle stalen opslagsystemen gekeurd worden. Dus onder andere palletstellingen, breedvakstellingen, halfzware stellingen, legbordstellingen, winkelstellingen, doorrolstellingen, draagarmstellingen, inrijstellingen en grootvakstellingen dienen geïnspecteerd te worden.

 

Beoordeling van de magazijninrichting

Bij de keuring van magazijninstellingen hoort ook een beoordeling van de magazijninrichting. Door nieuwe regels verandert een magazijninrichting eens in de zoveel tijd. Deze verandering heeft vaak invloed op de capaciteit van de stellingen. Onze keurmeesters adviseren u graag over een nieuwe magazijninrichting.

Twijfelt u aan de veiligheid van uw stellingen of merkt u dat er veiligheidsrisico’s aanwezig zijn in uw magazijn?

Contact opnemen Offerte aanvragen

Neem contact op met een gecertificeerd keuringsbedrijf

Neem dan direct contact met ons op. Onze keurders zijn gecertificeerd en komen dan bij u langs om de situatie te onderzoeken. Wij raden u ten zeerste aan om tenminste één keer per jaar uw stellingen te laten keuren om zo arbeidsrisico’s te voorkomen en te voldoen aan de eisen van de Arbowet. Immers daar staat in dat de werkgever verantwoordelijk is voor de veiligheid van de werknemers.

Tevens dient gebruik te worden gemaakt van een keuring in het geval van ernstige (aanrijd)schade of bij een verbouwing of (ver)plaatsing binnen het magazijn.

Checklist voor het keuren van magazijnstellingen

Tijdens de keuring maken onze gecertificeerde keurders gebruik van een checklist. Stap voor stap wordt het magazijn geïnspecteerd en in kaart gebracht. Als onze keurders hiermee klaar zijn, wordt de checklist omgezet in een uitgebreide rapportage.

Keuring van stellingen

Hierin krijgt u inzicht in hoe uw magazijn ervoor staat. Vervolgens volgt ons advies met betrekking tot wat voor u het beste is om te doen.

Indien noodzakelijk, is het dan aan u om vervolgstappen te ondernemen voor het optimaliseren van de veiligheid.

Ruim 20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Onze keuringen behoren tot de top van Nederland

DPV Montage hoort bij de top van Nederland door het professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare montageprijs die DPV Montage u biedt.

Wij vinden het belangrijk dat magazijnen en stellingen door heel het land veilig zijn en dat mensen gegarandeerd veilig hun werk kunnen doen, omdat wij voor hen de magazijnstellingen gemonteerd, gekeurd en/of gecontroleerd hebben.

Goede referenties

Wij nemen onze keuringen bloedserieus. Dankzij onze jarenlange ervaring (20+ jaar) hebben we al veel magazijnstellingen als veilig gekeurd en in die tijd hebben we veel goede referenties door heel Nederland ontvangen. Wij komen graag ook uw magazijnstellingen keuren voor een betaalbare prijs.

Kies voor veiligheid!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw stelling

Wilt u een offerte aanvragen voor het laten keuren van uw stellingen? Dat kan vrijblijvend door via het contactformulier contact met ons op te nemen. Wilt u dat we meteen langskomen om uw situatie te inventariseren? Dat is geen probleem.

DPV Montage vindt persoonlijk contact met de klant erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen we perfect in uw behoeftes voorzien.

Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen we contact met u op.

Contact opnemen Offerte aanvragen