keuring magazijnstellingen

Constructievloeren

Wilt u de constructievloer in uw magazijn laten vervangen? DPV Montage kan dit voor u uitvoeren. Wij begrijpen hoe een constructievloer werkt, en hoe deze op de juiste manier aangelegd moet worden. Door onze jarenlange ervaring in de magazijninrichting, zijn wij de aangewezen partij voor de vervanging van de constructievloer in uw magazijn.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van constructievloeren en de inrichting van magazijnen. Naast het aanleggen van de nieuwe vloer, kunnen wij u ook van dienst zijn om de inrichting van uw magazijn geheel effectief op te bouwen. Schakel daarom DPV Montage in voor de aanleg van uw nieuwe constructievloer.

Wat is een constructievloer?

Een constructievloer is een zeer harde, sterke en vlakke vloer. Een betonnen constructievloer is onderdeel van het belastende gedeelte van een magazijn. Het heeft namelijk een dragende functie en er moeten veel belastingen worden opgevangen. Een betonnen constructievloer is hier zeer geschikt voor. Met het belasten wordt het gewicht van de afwerkvloer zelf bedoelt, en alles wat daar op geplaatst wordt. Dit zijn de draagmuren, het meubilair en uw medewerkers.

Het is dus duidelijk dat een constructievloer zeer sterk moet zijn, daar er verzakkingen tegengegaan moet worden. Een constructievloer moet minstens 12 centimeter dik zijn, om sterk genoeg te zijn. Meestal zijn deze vloeren zelfs tussen de 15 en 20 centimeter dik.

Wat zijn de voordelen van een constructievloer?

Een constructievloer heeft veel voordelen om een veilig magazijn te garanderen. Een constructievloer draagt de rest van het magazijn, dat bovenop deze vloer geplaatst wordt. Door middel van een gedegen constructievloer, garandeert u de veiligheid van uw medewerkers. De constructievloer is namelijk een horizontaal bouwdeel dat een constructieve functie heeft.

Het grootste voordeel is dat u zeker weet dat uw materialen veilig staan op een constructievloer. Stellingen kunnen veilig opgebouwd worden en uw medewerkers kunnen hun werk in het magazijn op een veilige manier uitvoeren.

Voor welk type magazijnen zijn constructievloeren geschikt?

Doordat de constructievloer een dragende functie heeft, is dit geschikt voor elk magazijn. Sterker nog, het is absoluut aan te raden om er een goede constructievloer in te leggen. Doordat de vloer enorm dik is, en daaroverheen de afwerkvloer geplaatst wordt, kunnen stellingen hier veilig in verankerd worden. Daarnaast draagt de vloer alle producten die in het magazijn liggen opgeslagen, uw medewerkers en het materiaal wat zij gebruiken om mee te werken.

DPV Montage is uw expert op het gebied van constructievloeren

Magazijnen en de inrichting hiervan is onze specialiteit. Daarom kunnen wij ook een constructievloer voor u aanleggen, zodat de stellingen veilig geplaatst kunnen worden. Daar wij gespecialiseerd zijn in magazijninrichting, kunnen wij ook de inrichting van uw magazijn verzorgen zodra de constructievloer geplaatst is.

Buiten het aanleggen van constructievloeren of het inrichten van het magazijn, kunnen wij ook uw magazijnstellingen jaarlijks keuren of uw magazijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden rondom de indeling van uw magazijn.

Vraag een offerte aan

Neem voor het aanleggen van een constructievloer direct contact op met DPV Montage. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunnen wij ook een gratis adviesgesprek aanbieden, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn in uw magazijn. Indien u een offerte of adviesgesprek aanvraagt, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de details door te spreken. DPV Montage staat voor u klaar om de constructievloer van uw magazijn te verzorgen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.