keuring magazijnstellingen

Pallet stelling gezocht?

Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van pallet stellingen? Dan bent u bij DPV Montage aan het juiste adres! Door onder andere onze jarenlange ervaring, goede montageprijs en de goede referenties van klanten behoren wij tot een van de beste montagebedrijven in Nederland! Onze vakkundige medewerkers kunnen u helpen bij het inrichten of verbouwen van uw magazijn door elke pallet stelling die u heeft voor u te monteren. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot pallet stellingen? Neem dan snel contact op.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Waarom een stelling laten bouwen door DPV Montage?

Dankzij onze jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en kwalitatieve materialen, kan DPV Montage u voorzien van gedegen advies en een duurzaam eindresultaat. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met innoveren en verbeteren.

Zoekt u een specialist die u kan helpen bij de montage van uw magazijnstellingen? U bevindt zich dan bij de juiste partner: DVP Montage.

Inrichting van uw magazijn

Bent u van plan uw magazijn te herinrichten? DPV Montage is specialist in het monteren én demonteren van uw magazijninrichting. Een goed verzorgd magazijn is belangrijk. Een magazijn goed inrichten door pallet stellingen op de juiste plaats te monteren kan u een flinke hoeveelheid tijd en kosten besparen. Zo kan een goede magazijn inrichting een belangrijke bijdrage doen aan het behalen van succes van uw bedrijf. Een pallet stelling van ons is in verschillende maten verkrijgbaar. Een pallet stelling van DPV Montage voldoet aan alle benodigde wettelijke eisen. Zo bent u bij ons verzekerd van veilige pallet stellingen.

Een pallet stelling als capaciteitsoplossing

Bij het inrichten van uw magazijn komt meer kijken dan men vaak denkt. Zo is het een kunst om zoveel mogelijk op te slaan in een kleine ruimte. Een pallet stelling die DPV Montage u biedt is van een zeer hoge kwaliteit en beschikt over een grote opslagruimte. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers kunnen de pallet stellingen voor u monteren. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij voorop. Omdat we uw wensen zo nauwkeurig als mogelijk willen vervullen zullen we veel persoonlijk contact met u onderhouden. Onder de diensten die wij omtrent pallet stellingen aanbieden vallen onder meer:

  • Montage pallet stelling, inrijstelling, legbordstellingen en constructievloeren;
  • Indeling stellingen veranderen;
  • Reparatie van alle stellingen (BMWT);
  • Demontage van alle magazijninrichtingen;
  • Montage tweedehands stellingen.

Meer weten over een pallet stelling van DPV Montage?

Wilt u meer weten over het leveren en monteren van een pallet stelling door DPV Montage? Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs en zullen uw situatie met u bekijken om een passende offerte voor u te maken. Voor meer informatie kunt u het contactformulier op onze site in vullen, ons bellen via 06 54 33 78 31 of een e-mail te sturen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl