keuring magazijnstellingen

Stelling opbouwen

Wilt u een stelling laten opbouwen? Dat kan DPV Montage voor u doen, precies zoals u dat wenst. Wij zijn namelijk de expert als het gaat om het monteren, demonteren, verhuizen, inrichten of keuren van uw magazijnstellingen. Onze ervaren techneuten zijn goed opgeleid en hebben de juiste vakkennis en inzichten om uw stelling netjes op te bouwen.

Stelling laten opbouwen door DPV Montage

Wij zijn altijd bezig met innoveren en verbeteren, zodat wij uw magazijn zo goed mogelijk in kunnen richten. Bij ons krijgt u altijd de juiste oplossing voor het indelen van uw magazijn. Er zijn verschillende soorten magazijnstellingen. Deze kunnen wij allemaal voor u opbouwen.

 • Jarenlange ervaring (20+ jaar)
 • Goede referenties door heel Nederland
 • Goed opgeleide, specialistische medewerkers
 • Betaalbare diensten
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Inzetbaar voor vele diensten op het gebied van magazijninrichting

Diverse soorten stellingen opbouwen

Er bestaan diverse soorten magazijnstellingen. Deze zijn voor verschillende doeleinden. Voor elke stelling is het belangrijk dat deze op de juiste en meest effectieve manier wordt opgebouwd. Het maakt niet uit om wat voor producten het gaat, DPV Montage biedt voor allerlei soorten goederen een perfecte, volledige en veilige magazijn stelling.

U kunt bij ons terecht voor de volgende stellingen:

 • Palletstellingen
 • Inrijstellingen
 • Legbordstellingen
 • Constructievloeren

Stelling laten opbouwen volgens uw wensen

Bij DPV Montage staan uw wensen centraal. Doordat de techneuten die bij ons werkzaam zijn zeer veel vakkennis en inzichten hebben, kunnen wij uw wensen vaak op de mogelijkheden van uw magazijn toepassen. Het is uiteraard het doel om het magazijn zo effectief en optimaal mogelijk in te richten. Het doel is hier dat u uw werk in het magazijn zo goed en spoedig mogelijk kunt uitvoeren want meer efficiëntie is altijd wenselijk.

Ook voor demontage

Buiten dat wij uw magazijn en stellingen kunnen opbouwen, kunnen wij ook stellingen demonteren. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u uw magazijninrichting wilt veranderen, tot het compleet verhuizen van uw magazijn. Hoe dan ook, wij staan voor u klaar en kunnen u voorzien in een complete dienstverlening. Na het opbouwen van de stellingen moeten deze uiteraard gekeurd worden, zodat ze veilig worden bevonden voor het gebruik. Ook dit kunnen wij voor u doen, zodat u er geen andere bedrijven voor hoeft in te schakelen.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Het maakt voor ons dus niet uit of uw magazijn in Limburg, Gelderland of Groningen is. Wij komen overal en kunnen u altijd van dienst zijn als u een bedrijf nodig hebt voor het monteren, demonteren of keuren van magazijnstellingen.

Kies voor DPV Montage

Wilt u door ons een stelling of een palletstelling laten opbouwen? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen een gratis offerte uitbrengen om uw magazijn op maat in te richten. U kunt tevens meer contact opnemen als u meer informatie wenst.

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben. Daarom nemen wij altijd alles eerst goed en uitgebreid met u door. Zo zijn wij in staat om u op de meest optimale manier van dienst te zijn. Uw magazijn wordt perfect door ons ingericht als u kiest door DPV Montage.

Bel: 06 54 33 78 31 Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

 • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
 • Goede referenties;
 • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.