keuring magazijnstellingen

Inrijstellingen

Bent u op zoek naar inrijstellingen voor in uw magazijn? Dan moet u bij DPV Montage zijn. Wij zijn specialist op het gebied van stellingen en kunnen uw magazijn voorzien van passende inrijstellingen. Dit systeem zorgt er voor dat u enorme aantallen pallets met artikelen kunt opslaan. De stellingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en draagvermogens.

Door het inschakelen van een specialist in magazijninrichting, weet u zeker dat uw magazijn zo optimaal mogelijk ingericht wordt, ook met inrijstellingen. Wij beschikken over zeer veel inzicht en vakkennis, waardoor wij uw magazijn zo optimaal mogelijk kunnen inrichten met inrijstellingen.

Wat is een inrijstelling?

Inrijstellingen of doorrijstellingen zijn grote stellingen waar een grote hoeveelheid van dezelfde soort goederen in opgeslagen kan worden. De stellingen staan op palletbreedte van elkaar af, en hebben palletrails waar de pallets op komen te liggen. Op deze manier is er een vaste volgorde bij de in- en uitslag. Hierdoor worden in een doorrijstelling de pallets geplaatst volgens een fifo systeem: first in, first out. Bij een doorrijstelling is dit anders, daar er slechts van één kant in gereden kan worden. Hier worden de pallets geplaatst volgens een lifo systeem: last in, first out.

Wat zijn de voordelen van een inrijstelling?

Er zitten diverse voordelen aan een inrijstelling. Zo kunt u veel dezelfde goederen opslaan in een kleine ruimte, doordat de inrijstellingen een compacte opslag hebben. Verder zijn ze gemakkelijk uit te breiden, zodat u er het maximale uit kunt halen. Door het opslagsysteem liggen de goederen zeer veilig opgeslagen, ook als er drukgevoelige artikelen bij zitten. Inrijstellingen zijn zeer geschikt wanneer u een magazijn hebt waar seizoen pieken te zien zijn.

Een ander groot voordeel, is dat heftrucks met dwarsgeplaatste bediening zeer geschikt zijn voor deze stellingen. Bij deze heftrucks kan de bestuurder namelijk beide kanten goed op kijken, waardoor er bij het achteruitrijden geen gevaarlijke situaties ontstaan. Echter, doordat de stellingen zeer stabiel gebouwd worden, kunnen ze wel een stootje hebben.

Voor welk type magazijn zijn inrijstellingen geschikt?

Inrijstellingen zijn zeer geschikt voor magazijnen waar goederen opgeslagen worden volgens de lifo-methode. Deze stellingen zijn geschikt indien u een magazijn hebt waar de goederen met heftrucks door werknemers verplaatst worden. De heftrucks kunnen gemakkelijk door de stellingen rijden om goederen te plaatsen of er weer uit te halen.

DPV Montage is uw expert op het gebied van inrijstellingen

Wij hebben zeer veel kennis en expertise op het gebied van diverse soorten stellingen, dus ook inrijstellingen. De inrichting van uw magazijn wordt door ons op maat verzorgd, zodat alle ruimte optimaal benut wordt. Naast het monteren van stellingen, kunnen wij uw magazijn compleet inrichten. Indien u uw magazijn gaat verhuizen, kunnen wij de stellingen voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren.

Eens per jaar moeten uw magazijnstellingen verplicht gekeurd worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Onze professionals staan voor u klaar om de beste service omtrent alle magazijnstellingen te leveren. Bent u op zoek naar inrijstellingen? Dan zit u goed bij DPV Montage.

Neem direct contact op

Wilt u inrijstellingen aanschaffen voor uw magazijn? Neem dan direct contact op met DPV Montage. Wij staan voor u klaar als het gaat om alle soorten stellingen voor in een magazijn. Wij bieden een gratis adviesgesprek, zodat we in kaart kunnen brengen wat de beste optie is voor uw magazijn. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op zodat we u volledig vrijblijvend van een offerte kunnen voorzien.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact