keuring magazijnstellingen

Inrichting van uw magazijn op maat laten verzorgen

DPV Montage kan voor u de inrichting van uw magazijn speciaal op maat verzorgen. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaat om magazijnen en stellingen. De ingenieurs van DPV Montage beschikken over het inzicht en de juiste vakkennis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast zijn we constant druk met innoveren en verbeteren. Zo kunt u altijd uitgaan van de beste oplossing.

Wilt u een nieuwe magazijninrichting? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen Gratis offerte aanvragen

Welke mogelijkheden zijn er voor magazijn inrichting?

Bij DPV Montage bieden wij u vele mogelijkheden op gebied van stellingen en constructies. U wilt uw magazijn zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken, daarom is veel ruimte hebben van groot belang. Hierbij maakt het tevens niet uit om wat voor producten het gaat. DPV Montage biedt u voor allerlei soorten goederen een perfecte, veilige en volledige magazijninrichting.

Onze diensten:

Een magazijn optimaliseren

Bij de inrichting van een magazijn komt meer kijken dan alleen het aantal staanders, liggers en vloerdelen. De vernieuwde opslagruimte moet efficiënt, praktisch en bovenal ruim zijn. Daarnaast is veiligheid van essentieel belang. Een optimaal magazijn is berekend op groei, is flexibel van aard en voldoet aan alle eisen voor de veiligheid.

De verbeterpunten voor het inrichten van een magazijn

Als u te makkelijk denkt over het herinrichten van uw magazijn kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan de veiligheid in het geding komen. Ofwel dat uw medewerkers meer tijd nodig hebben om artikelen te pakken of ze kunnen de voorraad niet meer kwijt. Vervolgens kosten onnodige voorraad en extra tijd uw bedrijf geld.

Contact opnemen Gratis offerte aanvragen

Een magazijn indeling tekenen

Bij een hernieuwde magazijninrichting is het aan te raden om te beginnen met een magazijn indeling te tekenen. Zo maken onze tekenaars het inzichtelijk voor u. Door de bouwtekening weet u precies waar u aan begint en wat u van ons mag verwachten.

Wij verzekeren u een volledige en veilige indeling van uw magazijn. Onze medewerkers beschikken namelijk over veel inzicht en vakkennis. Daarnaast zijn we altijd volop bezig met verbeteren en innoveren. Zo verzorgen we uw magazijn indeling op een vakkundige manier.

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

77384

Tips voor het inrichten van een magazijn

Wij geven u 3 tips voor magazijninrichting en om de opslag uit te breiden:

Verrijdbare stellingen om uw opslagcapaciteit uit te breiden

Verrijdbare stellingen plaatsen is een oplossing om meer ruimte te krijgen in uw magazijn. Een verrijdbare stelling is een statische magazijnstelling gecombineerd met een eenvoudige verrijdbare onderwagen. Zo wordt een hoge opslagdichtheid gecreëerd. De verrijdbare stellingen zijn CE-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen.

Stel eenrichtingsverkeer in

Hoe smaller de gangen, hoe groter de opslagruimte. Daarom is het verstandig om eenrichtingsverkeer in te stellen in de gangen van uw magazijn. Of richt het WMS zo in dat twee trucks niet tegelijkertijd naar dezelfde gang worden gestuurd. Dat voorkomt draaien en keren in gangpaden.

Is het van belang dat trucks elkaar kunnen passeren in een magazijngang? In dat geval is het belangrijk om de breedte van de gangen daarop af te stemmen. Als echter smallere gangen de voorkeur heeft, is het wenselijk om eenrichtingsverkeer in te stellen.

Koop entresolvloeren

Met entresolvloeren benut u de beschikbare ruimte in uw magazijn veel efficiënter. Uw vierkante meters kunnen zelfs verdubbelen door entresolvloeren te gebruiken. Entresolvloeren worden tussen, onder of boven de bestaande verdiepingsvloeren geplaatst.

 

Magazijnstellingen: pallet- en legbordstellingen

Er bestaan vele opslagsystemen die gebruikt kunnen worden bij een magazijninrichting. We hebben er al twee genoemd: palletstellingen en legbordstellingen. Maar er zijn meer typen magazijnstellingen, zoals inrijstellingen, doorrolstellingen, draagarmstellingen en breedvakstellingen.

Contact opnemen Gratis offerte aanvragen

Legbordstelling is makkelijk in gebruik

Een van de meest gangbare opslagsystemen is een legbordstelling. Dit systeem is makkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur. U kunt er voor kiezen om legbordstellingen uit te breiden met entresolvloeren/tussenvloeren of trappen en ladders.

Legbordstellingen kennen veel voordelen:

  • Opslag voor kleine goederen
  • Toepasbaar los op legbord of in bakken
  • Plaatsing van veel verschillende artikelen
  • Goede bereikbaarheid per artikel

Gespecialiseerd in opslagruimten

inrichting magazijnDPV Montage is als landelijke onderneming gespecialiseerd op het gebied van opslagruimten. U adviseren over en helpen bij uw nieuwe magazijninrichting is ons werk. Ons bedrijf is één van de beste van Nederland. Dat komt doordat we beschikking hebben over jarenlange ervaring en goed opgeleide, gespecialiseerde medewerkers in dienst hebben.

We zijn werkzaam in heel Nederland en kunnen u allerlei diensten aanbieden tegen lage prijzen. DPV Montage beschikt niet voor niets over talloze goede referenties door het land heen.

Meer weten over de inrichting van uw magazijn?

Als u interesse heeft in een nieuwe magazijninrichting, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om uw situatie te inventariseren om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken.

U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen naar 06-54337831 of door een e-mail te sturen via info@dpvmontage.nl.

Contact opnemen Gratis offerte aanvragen