06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Palletstelling bouwen ter uitbreiding van uw magazijn of opslagruimte

Door een palletstelling te bouwen kunt u uw magazijn of andere opslagruimtes eenvoudig uitbreiden. Palletstellingen worden gebruikt om zware goederen op te slaan. De stellingen worden afgestemd op de opgeslagen producten. Met een palletstelling benut u de volledige vloeroppervlakte van uw magazijnruimte, terwijl de hoogte van het pand optimaal wordt ingezet.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Waarom een palletstelling laten bouwen door DPV Montage?

Door de jarenlange ervaring, scherpe montageprijs en goede referenties, behoort DPV Montage tot een van de beste montagebedrijven van Nederland. Dankzij onze goed opgeleide medewerkers en kwalitatieve materialen kunnen wij u voorzien van een gedegen advies en een duurzaam eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complexe palletstellingen. Daarnaast doen wij ook de montage, demontage en keuringen van palletstellingen. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht, en zijn continue bezig met innoveren en verbeteren.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij DPV Montage. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op voor meer informatie.

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Werkzaam voor bedrijven door heel Nederland

 • Goede referenties door heel Nederland

 • Gecertificeerde keurders in dienst

 • Voor zowel keuren, demontage, montage als inrichten en verhuizen

 • 24/7 service

 • Betaalbare diensten

 • Snelle vrijblijvende offerte: prijsopgave op maat binnen 24 uur

Palletstellingen voor de inrichting van uw magazijn

Bent u van plan uw magazijn te herinrichten? Een goed verzorgd magazijn is belangrijk voor een efficiënt werkproces. Een magazijn goed inrichten door palletstellingen op de juiste plaats te monteren kan u een flinke hoeveelheid tijd en kosten besparen. Zo kan een goede magazijninrichting een belangrijke bijdrage doen aan het behalen van succes van uw bedrijf. Een palletstelling bouwen kan in verschillende maten en vormen. Een palletstelling gebouwd door DPV Montage voldoet aan alle benodigde wettelijke eisen. Zo bent u bij ons verzekerd van veilige palletstellingen.

Jaarlijkse keuring

Om de veiligheid van uw werknemers te garanderen, moeten palletstellingen jaarlijks gekeurd worden. Dit is verplicht volgens de Arbowetgeving. Wij kunnen het keuren van de palletstellingen in uw magazijn voor u doen. Voor uw werknemers keuren wij op gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn de stellingen. De keuring moet worden vastgelegd in een rapportage. Dit rapport stellen wij altijd op na de keuring, zodat u voldoet aan de verplichting van de Arbowet.

Demontage van de stellingen

Is uw huidige magazijnindeling niet naar wens? Dan kan deze uiteraard aangepast worden. De huidige palletstellingen zullen echter wel gedemonteerd moeten worden. Dit kunnen wij voor u uitvoeren. Het demonteren van stellages kan een zware en lastige klus zijn. Daar wij gespecialiseerd zijn in het opbouwen en demonteren van palletstellingen, doen wij dit graag voor u. Ook als u het magazijn in zijn geheel wilt verhuizen, is demontage van de palletstellingen nodig. Ook dan kunt u ons gerust inschakelen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een palletstelling bouwen afgestemd op uw wensen

Een palletstelling bouwen voor uw magazijn of opslag kan op verschillende manieren. Er zijn vele mogelijkheden, verschillende maten en perspectieven die voor variërende doeleinden worden gebruikt. Voor elke opslagruimte zijn stellingen en de inrichting heel belangrijk. Welke magazijninstelling u laat bouwen is aan u, wij adviseren u uiteraard graag hierbij.

Wij kunnen de volgende magazijnstellingen voor u bouwen:

Accessoires voor uw palletstelling

Zoals u nu weet kan het bouwen van een palletstelling voor een magazijn of opslag op verschillende manieren. Maar wist u dat u dit ook uit kunt breiden met diverse palletstelling accessoires om het maximale uit deze opslagoplossing te halen? Met name scheidingswanden en stootranden zijn onmisbaar in uw magazijn. Om goederen netjes te blijven organiseren, bieden scheidingswanden veel overzicht. Wilt u uw stellingen beschermen tegen beschadigingen, bijvoorbeeld door heftrucks? Transformeer uw magazijn dan met stootranden. Net als dat een palletstelling veel voordelen biedt voor uw bedrijf, bieden deze accessoires verhoogde veiligheid en efficiëntie.

Palletstellingen als capaciteitsoplossing

Bij het inrichten van uw magazijn komt meer kijken dan men vaak denkt. Zo is het een kunst om zoveel mogelijk op te slaan in een kleine ruimte. DPV Montage biedt u palletstellingen van zeer hoge kwaliteit, die beschikken over een grote opslagruimte. Andere diensten die wij aanbieden zijn:

 • Montage van palletstellingen, inrijstelling, legbordstellingen en constructievloeren
 • Demontage van alle magazijninrichtingen
 • Reparatie van alle stellingen (BMWT)
 • Indeling van stellingen veranderen
 • Montage van tweedehands stellingen
 • Montage van magazijninrichtingen

Veelgestelde vragen over palletstellingen

Wat is een palletstelling?

Een palletstelling is een opslagsysteem dat speciaal is ontworpen voor het opslaan van pallets met goederen. Het bestaat uit verticale staanders en horizontale liggers die samen een stevig rek vormen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van palletstellingen?

Palletstellingen bieden efficiënte opslag, ruimtebesparing, georganiseerde inventarisatie en gemakkelijke toegang tot goederen. Ze helpen om uw magazijnruimte optimaal te benutten.

Welke soorten palletstellingen zijn er?

Er zijn verschillende soorten palletstellingen die wij voor u kunnen bouwen, waaronder palletstellingen (beschikt over een grote opslag), inrijstellingen (geschikt voor grote aantallen pallets), legbordstellingen (voor kleinere goederen en makkelijk in gebruik) en constructievloeren (een grond- of constructievloer)

Kan ik mijn huidige magazijninrichting aanpassen met een palletstelling?

Ja, het is mogelijk om uw huidige magazijninrichting aan te passen door het implementeren van een of meerdere palletstellingsystemen. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Keuring van stellingen

Keuring

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw magazijnstellingen veilig en stevig zijn, voor u zelf maar ook zeker voor uw werknemers.

Meer informatie

Stelling monteren

Montage

Een slimme inrichting van uw magazijn zorgt voor meer efficiëntie, tijdreductie en kostenbesparingen binnen uw organisatie.

Meer informatie

Demontage van stellingen

Demontage

Ervaren, gespecialiseerde en betaalbare stellingbouwers gezocht? Bij DPV Montage hebt u ze zo gevonden.

Meer informatie

Stelling inrichten

Inrichting

Wij kunnen het u niet vaak genoeg vertellen. De inrichting van uw magazijn is cruciaal voor het succes van uw onderneming.

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over het leveren en monteren van palletstellingen? Bent u geïnteresseerd in een palletstelling bouwen voor uw magazijn of opslagruimte? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen vrijblijvend langs en zullen u de mogelijkheden voorleggen en hieruit een passende offerte voor u maken. Ook als u eerst nog meer informatie wenst, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij nemen graag alles met u door.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Direct contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.