06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Palletstelling expert nodig?

DPV Montage staat voor u klaar!

Op zoek naar een montagebedrijf die gespecialiseerd is in complexe palletstellingen? Dan is DPV Montage hét bedrijf waar u naar op zoek bent! Door onze jarenlange ervaring, scherpe montageprijs en de goede referenties van onze klanten, behoren wij tot een van de beste montagebedrijven in Nederland! Wij zijn gespecialiseerd in het monteren-, demonteren– en keuren van palletstellingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Waarom een pallet stelling laten bouwen door DPV Montage?

Dankzij onze jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en kwalitatieve materialen, kan DPV Montage u voorzien van gedegen advies en een duurzaam eindresultaat. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met innoveren en verbeteren.

Zoekt u een specialist die u kan helpen bij de montage van uw magazijnstellingen? U bevindt zich dan bij de juiste partner: DVP Montage.

Palletstellingen en inrichtingen voor uw magazijn

Bent u van plan uw magazijn te herinrichten? DPV Montage is specialist in het monteren én demonteren van uw magazijninrichting. Een goed verzorgd magazijn is belangrijk. Een magazijn goed inrichten door pallet stellingen op de juiste plaats te monteren kan u een flinke hoeveelheid tijd en kosten besparen. Zo kan een goede magazijn inrichting een belangrijke bijdrage doen aan het behalen van succes van uw bedrijf. Een pallet stelling van ons is in verschillende maten verkrijgbaar. Een pallet stelling van DPV Montage voldoet aan alle benodigde wettelijke eisen. Zo bent u bij ons verzekerd van veilige pallet stellingen.

Demontage van de palletstellingen

Is uw huidige magazijn indeling niet naar wens? Dan kan deze uiteraard aangepast worden. De huidige palletstellingen zullen echter wel gedemonteerd moeten worden. Dit kunnen wij voor u uitvoeren. Het demonteren van stellages kan een zware en lastige klus zijn. Daar wij gespecialiseerd zijn in het opbouwen en demonteren van palletstellingen, doen wij dit graag voor u. Ook als u het magazijn in zijn geheel wilt verhuizen, is demontage van de palletstellingen nodig. Ook dan kunt u ons inschakelen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact

Jaarlijkse keuring van de palletstellingen

Om de veiligheid van uw werknemers te garanderen, moeten palletstellingen jaarlijks gekeurd worden. Dit is verplicht volgens de Arbo wetgeving. DPV Montage kan het keuren van de palletstellingen in uw magazijn voor u doen. Door deze keuring garandeert u de veiligheid, gezondheid en het welzijn van uw werknemers. De keuring moet worden vastgelegd in een rapportage. Dit rapport stellen wij altijd op na de keuring, zodat u voldoet aan de verplichting van de keuring.

Palletstellingen als capaciteit oplossing

Bij het inrichten van uw magazijn komt meer kijken dan men vaak denkt. Zo is het een kunst om zoveel mogelijk op te slaan in een kleine ruimte. DPV Montage biedt u palletstellingen van zeer hoge kwaliteit, die beschikken over een grote opslagruimte. Andere diensten die wij u bieden:

Contact opnemen Offerte aanvragen

Keuring van stellingen

Keuring

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw magazijnstellingen veilig en stevig zijn, voor u zelf maar ook zeker voor uw werknemers.

Meer informatie

Stelling monteren

Montage

Een slimme inrichting van uw magazijn zorgt voor meer efficiëntie, tijdreductie en kostenbesparingen binnen uw organisatie.

Meer informatie

Demontage van stellingen

Demontage

Ervaren, gespecialiseerde en betaalbare stellingbouwers gezocht? Bij DPV Montage hebt u ze zo gevonden.

Meer informatie

Stelling inrichten

Inrichting

Wij kunnen het u niet vaak genoeg vertellen. De inrichting van uw magazijn is cruciaal voor het succes van uw onderneming.

Meer informatie

Meer informatie over palletstellingen?

Wilt u meer weten over het leveren en monteren van een palletstellingen? Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij komen vrijblijvend langs en zullen u uw mogelijkheden voorleggen en hieruit een passende offerte voor u maken. Ook als u eerst nog meer informatie wenst, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij nemen graag alles met u door.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Direct contact opnemen