Keuring van stellingen

DPV Montage voor het keuren van stellingen

DPV Montage is dé specialist voor het monterendemonteren en keuren van stellingen. DPV Montage kan daarnaast (gebruikte) stellingen transporteren, bouwen, afbreken en keuren.

Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met de innovatie en verbetering.

Bij ons heeft u altijd de beste en veiligste oplossing voor uw magazijnstellingen. Ga dus voor veiligheid en twijfel niet over het keuren van uw stellingen!

Alle soorten stellingen keuren

De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. Zonder stevige stellingen geen praktisch ingedeeld magazijn. Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en bedoeld voor diverse doeleinden.

Keuring van stellingen

In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om goederen op pallets of kleingoed, DPV Montage biedt met het keuren van stellingen beste en veiligste oplossing.

DPV kan de volgende stellingen voor u keuren:

De periodieke BMWT-keuring van magazijnstellingen

Veiligheid staat bij ons boven alles. Vooral in magazijnen kan er veel misgaan met betrekking tot veiligheid. Het is voor ons dan ook heel belangrijk dat risico’s binnen uw magazijn worden vermeden. Dit kan door middel van een periodieke BMWT-keuring.

Twijfelt u aan de veiligheid van uw stellingen of merkt u dat er veiligheidsrisico’s aanwezig zijn in uw magazijn?

Neem dan direct contact met ons op. Onze gecertificeerde keurders komen dan bij u langs om de situatie te onderzoeken. Wij raden u ten zeerste aan om tenminste één keer per jaar uw stellingen te laten keuren om zo arbeidsrisico’s te voorkomen en te voldoen aan de eisen van de Arbowet, waarin staat dat de werkgever verantwoordelijk is voor de veiligheid van de werknemers.

Tevens dient gebruik te worden gemaakt van een keuring in het geval van ernstige (aanrijd)schade of bij een verbouwing of (ver)plaatsing binnen het magazijn.

Checklist voor het keuren van magazijnstellingen

Tijdens de keuring maken onze gecertificeerde keurders gebruik van een checklist. Stap voor stap wordt het magazijn geïnspecteerd en in kaart gebracht. Als onze keurders hiermee klaar zijn, wordt de checklist omgezet in een uitgebreide rapportage.

Hierin krijgt u inzicht in hoe uw magazijn ervoor staat. Vervolgens volgt ons advies met betrekking tot wat voor u het beste is om te doen. Indien noodzakelijk, is het dan aan u om vervolgstappen te ondernemen voor het optimaliseren van de veiligheid.

Ruim 20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen.

DPV Montage hoort bij de top van Nederland door het professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare montageprijs die DPV Montage u biedt. Wij vinden het belangrijk dat magazijnen en stellingen door heel het land veilig zijn en dat mensen gegarandeerd veilig hun werk kunnen doen, omdat wij voor hen de magazijnstellingen gemonteerd, gekeurd en/of gecontroleerd hebben.

Wij nemen onze keuringen bloedserieus. Dankzij onze jarenlange ervaring (20+ jaar) hebben we al veel magazijnstellingen als veilig gekeurd en in die tijd hebben we veel goede referenties door heel Nederland ontvangen. Wij komen graag ook uw magazijnstellingen keuren voor een betaalbare prijs.

Kies voor veiligheid!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw stelling

Wilt u een offerte aanvragen voor het laten keuren van uw stellingen? Dat kan vrijblijvend door via het contactformulier contact met ons op te nemen. Wilt u dat we meteen langskomen om uw situatie te inventariseren? Dat is geen probleem.

DPV Montage vindt persoonlijk contact met de klant erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen we perfect in uw behoeftes voorzien.

Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen we contact met u op.

Bel ons: 06 54 33 78 31

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact