keuring magazijnstellingen

DPV Montage voor het keuren van stellingen

DPV Montage is dé specialist voor het monterendemonteren en keuren van stellingen. DPV Montage kan daarnaast (gebruikte) stellingen transporteren, bouwen, afbreken en keuren. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met de innovatie en verbetering van het keuren van stellingen Bij ons heeft u altijd de beste en veiligste oplossing voor uw magazijnstellingen. Ga dus voor veiligheid en twijfel niet over het keuren van uw stellingen!

Alle soorten stellingen keuren

De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. Zonder stevige stellingen geen praktisch ingedeeld magazijn. Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en bedoeld voor diverse doeleinden. In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om goederen op pallets of kleingoed, DPV Montage biedt met het keuren van stellingen beste en veiligste oplossing. DPV kan de volgende stellingen voor u keuren:

  • Inrijstellingen
  • Palletstellingen
  • Constructievloeren
  • Legbordstellingen

Ruim 20 jaar ervaring in het keuren van stellingen

Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen. DPV Montage hoort bij de top van Nederland door het professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare montageprijs die DPV Montage u biedt. Wij vinden het belangrijk dat magazijnen en stellingen door heel het land veilig zijn en dat mensen gegarandeerd veilig hun werk kunnen doen, omdat wij voor hen de magazijnstellingen gemonteerd, gekeurd en/of gecontroleerd hebben. Wij nemen het keuren van stellingen bloedserieus. Dankzij onze jarenlange ervaring (20+ jaar) hebben we al veel magazijnstellingen als veilig gekeurd en in die tijd hebben we veel goede referenties door heel Nederland ontvangen. Wij komen graag ook uw magazijnstellingen keuren voor een betaalbare prijs. Kies voor veiligheid!

Offerte voor het keuren van stellingen aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor het laten keuren van uw stellingen? Dat kan vrijblijvend door via het contactformulier contact met ons op te nemen. Wilt u dat we meteen langskomen om uw situatie te inventariseren alvorens het keuren van uw stellingen? Dat is geen probleem. DPV Montage vindt persoonlijk contact met de klant erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen we perfect in uw behoeftes voorzien. Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen we contact met u op.

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl