keuring magazijnstellingen

De specialist in stellingmateriaal

DPV Montage is gespecialiseerd in de montage van stellingmateriaal. Stellingmateriaal zorgt ervoor dat u een hoop ruimte bespaart.

Demontage van stellingen

Het indelen, monteren en demonteren nemen wij allemaal op ons.

U hoeft niets te doen!

De mogelijkheden van stellingmateriaal

Stellingmateriaal wordt voor veel uiteenlopende doeleinden gebruikt, daarom bieden we oneindig veel mogelijkheden, zoals de grootte. Voor ieder magazijn is de inrichting erg belangrijk.

Uw magazijn moet zo efficiënt mogelijk ingericht worden. Of het nu gaat om grote of kleine goederen, wij bieden u het meest efficiënte stellingmateriaal.

Wij monteren onder andere:

Wij zijn één van de beste montageorganisaties uit heel Nederland door de jarenlange vakkundigheid, zeer goed inzicht en schappelijke montageprijzen.

Wij hebben de natuurlijke en menselijke benadering van onze klanten hoog in het vaandel staan.

Daarbij komt kijken dat wij eerst met u om tafel gaan om eerst met u te overleggen voordat wij daadwerkelijk over gaan tot de werkzaamheden rondom het stellingmateriaal.

Meer weten over de mogelijkheden bij ons?

Neem dan direct contact met ons op. Wij maken gratis een persoonlijke offerte zodat u precies ziet wat uw mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

Bel ons: 06 54 33 78 31

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact