keuring magazijnstellingen

De specialist in stellingmateriaal

DPV Montage is gespecialiseerd in de montage van stellingmateriaal. Stellingmateriaal zorgt ervoor dat u een hoop ruimte bespaart en ook tijd over houdt. Daarom is het van belang dat het stellingmateriaal op een effectieve en op de meest efficiënte manier is geplaatst. Bent u op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van stellingmateriaal? Dan zit u goed bij DPV Montage. Het indelen, monteren en demonteren nemen wij allemaal op ons. U hoeft niets te doen!

Demontage van stellingen

Contact opnemen Offerte aanvragen

Waarom een stelling laten bouwen door DPV Montage?

Dankzij onze jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en kwalitatieve materialen, kan DPV Montage u voorzien van gedegen advies en een duurzaam eindresultaat. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met innoveren en verbeteren.

Zoekt u een specialist die u kan helpen bij de montage van uw magazijnstellingen? U bevindt zich dan bij de juiste partner: DVP Montage.

De mogelijkheden van stellingmateriaal

Stellingmateriaal wordt voor veel uiteenlopende doeleinden gebruikt, daarom bieden we oneindig veel mogelijkheden, zoals de grootte. Voor ieder magazijn is de inrichting erg belangrijk. Uw magazijn moet zo efficiënt mogelijk ingericht worden. Of het nu gaat om grote of kleine goederen, wij bieden u het meest efficiënte stellingmateriaal.

Wij monteren onder andere:

De klant staat centraal

Wij zijn één van de beste montageorganisaties uit heel Nederland door de jarenlange vakkundigheid, zeer goed inzicht en schappelijke montageprijzen. Wij hebben de natuurlijke en menselijke benadering van onze klanten hoog in het vaandel staan. Daarbij komt kijken dat wij eerst met u om tafel gaan om eerst met u te overleggen voordat wij daadwerkelijk over gaan tot de werkzaamheden rondom het stellingmateriaal.

Op deze manier kunnen wij uw wensen en eisen goed in kaart brengen. Vervolgens gaan we kijken naar de mogelijkheden van het magazijn. Hoe effectiever de indeling van het magazijn, hoe efficiënter u kunt werken. Hiermee bespaart u tijd en geld. Bij het maken van de indeling worden uw wensen en eisen uiteraard altijd in acht genomen.

Magazijnstellingen monteren en demonteren

Wij kunnen diverse soorten stellingmateriaal voor u opbouwen en inrichten, maar het is ook mogelijk dat wij uw stellingmateriaal juist demonteren. Het kan namelijk zijn dat u het magazijn geheel opnieuw ingericht wilt hebben, of dat u juist het gehele magazijn wilt verhuizen.

Zodra stellingen worden opgebouwd, moeten ze daarna ook jaarlijks gekeurd worden. Dit is zodat de stellingen officieel veilig bevonden moeten worden voor gebruik. Ook deze jaarlijkse keuring kunnen wij voor u uitvoeren. De keuringen zijn verplicht door de Arbo wetgeving en garandeert de veiligheid van uw eigen werknemers. Laat daarom uw stellingen altijd tijdig keuren.

Meer weten over de mogelijkheden bij ons?

Neem dan direct contact met ons op. Wij maken gratis een persoonlijke offerte zodat u precies ziet wat uw mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Bel ons: 06 54 33 78 31

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.