keuring magazijnstellingen

Stellingen laten keuren

Wilt u een gecertificeerd uw stellingen laten keuren? Een specialist inhuren voor de (de)montage van magazijnstellingen? Advies over een optimale magazijn indeling? U kunt het zo gek niet bedenken, of DPV Montage doet het zo voor u. DPV Montage kan voor een betaalbare, scherpe prijs uw stellingen keuren. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met het innoveren en verbeteren van de keuring van uw magazijnstellingen. Om die reden geeft DPV Montage de garantie dat u na onze keuring altijd de beste en meest veilige oplossing voor uw magazijn en stellingen heeft.

Wist u dat DPV Montage door heel Nederland actief is? Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Over DPV Montage

DPV Montage is uw ervaren specialist in stellingen keuren. Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen. Wij zijn dé specialist voor het monterendemonteren en keuren van uw stellingen. DPV Montage kan daarnaast (gebruikte) stellingen bouwen, transporteren en afbreken. We horen inmiddels bij de top van Nederland dankzij ons professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare prijzen die DPV Montage biedt. Tijdens onze opdrachten vinden we persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen we perfect in uw behoeftes voorzien.

Waarom kiezen voor DPV Montage?

De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en voor diverse doeleinden. DPV Montage komt graag bij u langs om uw stellingen te keuren. Of u nu uw magazijninrichting wilt laten opbouwen, verhuizen, repareren of keuren; de goed opgeleide medewerkers van DPV Montage maken uw dromen op het gebied van magazijn indeling en veiligheid waar. Onze voordelen op een rij:

  • Goed opgeleide, specialistische medewerkers;
  • Inzetbaar voor vele diensten op het gebied van magazijninrichting;
  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Gratis vrijblijvende offerte;
  • Actief door heel Nederland.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte om uw stellingen te laten keuren, kunt u het contactformulier invullen en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Voor stellingen keuren, vraagt u DPV Montage!

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl