06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Stellingbouw uitbesteden?

DPV Montage staat voor u klaar!

Stellingbouw uitbesteden? Een stelling bouwen voor uw magazijn laat u uitvoeren door DPV Montage. Wij zijn gespecialiseerd in magazijnstellingen bouwen en magazijninrichting. Door jarenlange ervaring, vakkundig inzicht en betaalbare montageprijzen mogen wij ons scharen bij de beste montageorganisaties van Nederland. Er zijn legio mogelijkheden als het gaat om montage van magazijnstellingen. Wij realiseren de magazijnstelling precies zoals u dat wilt.

Wilt u graag een stelling laten opbouwen door een gespecialiseerd bedrijf zoals DPV Montage? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande buttons en laat uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van stellingbouw.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Stellingbouw uitbesteden aan DPV Montage

Dankzij onze jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en kwalitatieve materialen, kan DPV Montage u voorzien van gedegen advies en een duurzaam eindresultaat. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met innoveren en verbeteren.

Zoekt u een specialist aan wie u de stellingbouw kunt uitbesteden? Kies dan voor DPV Montage:

Stellingbouw

In eerste instantie vindt u het misschien belangrijk dat alles er voor klanten er netjes uit ziet. Echter is de back-end van het bedrijf net zo belangrijk. Beschikt u over een magazijn waarin vele medewerkers dagelijks werken? Dan wilt u natuurlijk dat uw werknemers hier zo veilig en efficiënt mogelijk in kunnen werken. Binnen een magazijn is het voor uw medewerkers van groot belang om veilig te kunnen werken. Daar dragen een efficiënt ingericht magazijn, logistieke stromen en het gebruik van de juiste materialen aan bij.

Wij kunnen u van A tot Z van dienst zijn met stellingbouw. Zo kunnen we de stellingen voor u monteren, maar ook demonteren, keuren en compleet van inrichting voorzien. Indien gewenst kunnen we de stellingen ook van reparaties voorzien of de magazijninrichting veranderen of verhuizen. Onze specialisten denken graag met u mee over stellingbouw, om zo tot een passende oplossing te komen voor uw situatie.

Stelling opbouwen op verschillende manieren

Een stelling opbouwen voor uw magazijn kan op veel manieren. Er zijn dan ook vele mogelijkheden, verschillende maten en perspectieven die voor variërende doeleinden worden gebruikt. Voor elk magazijn zijn stellingen en de inrichting erg belangrijk. Welke magazijninstelling u laat bouwen is aan u, wij adviseren u uiteraard graag hierbij.

Wij kunnen de volgende stellingen voor u bouwen:

Stelling bouwen

Hoe gaan wij te werk bij de bouw van een stelling? Ten eerste willen wij graag met u samenwerken. We hechten hier veel waarde aan. Onze werkwijze is hier ook compleet op afgestemd. Samen met u komen we tot een optimale oplossing voor de bouw van uw stelling. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Onze producten voldoen aan de wettelijke normering en zorgen dat u te allen tijde veilige magazijnstellingen heeft.

Wij hebben de natuurlijke en menselijke benadering van onze klanten hoog in het vaandel staan. Daarbij komt kijken dat wij eerst met u om de tafel gaan om met u te overleggen voordat wij daadwerkelijk overgaan tot de bouw van de stelling.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De complete inrichting van een magazijn bouwen

Een stelling is onderdeel van een magazijn. Wij kunnen de complete inrichting van uw magazijn verzorgen, geheel op maat gebouwd naar uw wensen. Een magazijn bouwen draait om efficiency. U wilt uw magazijn zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. Daarom is veel ruimte hebben van groot belang. Hierbij maakt het niet uit om wat voor producten het gaat. Wij bouwen voor u het perfecte, veilige en volledige magazijn. Onze medewerkers denken graag met u mee over het bouwen van een stelling, of het verzorgen van de gehele magazijninrichting.

Ook voor demontage

Buiten dat wij uw magazijn en stellingen kunnen opbouwen, kunnen wij ook stellingen demonteren. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u uw magazijninrichting wilt veranderen, tot het compleet verhuizen van uw magazijn. Hoe dan ook, wij staan voor u klaar en kunnen u voorzien in een complete dienstverlening. Na het opbouwen van de stellingen moeten deze uiteraard gekeurd worden, zodat ze veilig worden bevonden voor het gebruik. Ook dit kunnen wij voor u doen, zodat u er geen andere bedrijven voor hoeft in te schakelen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Keuring van stellingen

Keuring

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw magazijnstellingen veilig en stevig zijn, voor u zelf maar ook zeker voor uw werknemers.

Meer informatie

Stelling monteren

Montage

Een slimme inrichting van uw magazijn zorgt voor meer efficiëntie, tijdreductie en kostenbesparingen binnen uw organisatie.

Meer informatie

Demontage van stellingen

Demontage

Ervaren, gespecialiseerde en betaalbare stellingbouwers gezocht? Bij DPV Montage hebt u ze zo gevonden.

Meer informatie

Stelling inrichten

Inrichting

Wij kunnen het u niet vaak genoeg vertellen. De inrichting van uw magazijn is cruciaal voor het succes van uw onderneming.

Meer informatie

Interesse in stellingbouw? Neem contact op

Besteed stellingbouw uit aan DPV Montage. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben. Daarom nemen wij altijd alles eerst goed en uitgebreid met u door. Zo zijn wij in staat om u op de meest optimale manier van dienst te zijn. Uw magazijn wordt perfect door ons ingericht als u kiest door DPV Montage.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het offerteformulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien. Heeft u verder nog vragen? U mag altijd bellen naar 06-54337831 of een e-mail sturen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Direct contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is stellingbouw?

Stellingbouw is de benaming voor het op- en afbouwen van stellingen, bijvoorbeeld in een magazijn. Bij DPV Montage omvat ‘stellingbouw’ niet alleen de montage en demontage van stellingen, maar ook de keuring, reparatie en het vinden van een optimale magazijninrichting.

Wat doet een stellingbouwer?

Een stellingbouwer is u van A t/m Z van dienst met stellingbouw. De stellingbouwer monteert en demonteert de stellingen, keurt ze en voorziet ze, zo nodig, van inrichting. Daarnaast kunt u ook bij een stellingbouwer terecht voor het verhuizen of veranderen van de magazijninrichting.

Welke soorten stellingbouw zijn er?

Een of meerdere stellingen opbouwen kan op verschillende manieren, uiteraard afhankelijk van uw wensen en voorkeuren en de beschikbare ruimte. Daarnaast hangt dit af van het type stelling. Zo dienen palletstellingen anders te worden opgebouwd dan inrijstellingen of legbordstellingen.