keuring magazijnstellingen

Dé specialist in magazijn rekken

DPV Montage is gespecialiseerd in de montage van magazijn rekken. Deze bieden we aan in de vorm van stellingen. Magazijn rekken zorgen ervoor dat u een hoop ruimte bespaart. Doordat wij bij DPV Montage beschikken over uitstekend geschoold personeel verzorgen wij het volledige proces van begin tot eind voor u, waaronder meer behoort: het indelen, monteren en demonteren. Wij regelen voor u zorgeloos dat alles in orde komt. U hoeft niets te doen! Laat daarom uw magazijn rekken door DPV Montage monteren. Neem gelijk contact op voor meer informatie.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Waarom een stelling laten bouwen door DPV Montage?

Dankzij onze jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en kwalitatieve materialen, kan DPV Montage u voorzien van gedegen advies en een duurzaam eindresultaat. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met innoveren en verbeteren.

Zoekt u een specialist die u kan helpen bij de montage van uw magazijnstellingen? U bevindt zich dan bij de juiste partner: DVP Montage.

De mogelijkheden van magazijn rekken bij DPV Montage

Magazijn rekken worden voor veel uiteenlopende doeleinden gebruikt, daarom bieden we oneindig veel mogelijkheden, zoals de grootte. Bij elk magazijn is de inrichting erg belangrijk, hierdoor kunt er zo efficiënt mogelijk gebruik van maken. Of het nu gaat om grote of kleine goederen, wij bieden u de meest efficiënte magazijn rekken. Wij monteren onder andere constructievloeren, legbordstellingen, inrijstellingen en palletstellingen. DPV Montage kan u diverse diensten aanbieden met betrekking tot magazijn rekken. Onder onze montage diensten vallen onder meer:

DPV Montage

Door de jarenlange vakkundigheid, zeer goed inzicht en schappelijke montageprijzen zijn wij één van de beste montageorganisaties uit Nederland. Wij zijn door heel Nederland actief en hebben overal goede referenties. We hebben de natuurlijke en menselijke benadering van onze klanten hoog in het vaandel staan. Om u zo goed als mogelijk te helpen gaan wij eerst met u om tafel om met u te overleggen voordat wij daadwerkelijk over gaan tot de werkzaamheden. Ook snappen we het belang van veiligheid als geen ander. Daarom gebruiken we voor onze magazijn rekken enkel en alleen materialen van de beste kwaliteit. Al onze magazijn rekken voldoen aan de vereiste wettelijke normeringen.

Meer weten over de mogelijkheden van magazijn rekken?

Beschikt u over magazijn rekken die u wilt laten monteren? Kies dan voor DPV Montage. Neem meteen contact met ons. Wij maken vrijblijvend en gratis een persoonlijke offerte zodat u precies ziet wat uw mogelijkheden en bijbehorende kosten kunnen zijn. Voor meer informatie kunt u het contactformulier op onze site in vullen, ons bellen via 06 54 33 78 31 of een e-mail te sturen.

Bel: 06 54 33 78 31 Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact