keuring magazijnstellingen

Magazijnstellingen laten keuren

Wilt u een gecertificeerd uw magazijnstellingen laten keuren? Een specialist inhuren voor de (de)montage van magazijnstellingen? Advies over een optimale magazijn indeling? U kunt het zo gek niet bedenken, of DPV Montage doet het zo voor u. DPV Montage kan voor een betaalbare, scherpe prijs uw magazijnstellingen keuren. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met het innoveren en verbeteren van de keuring van uw magazijnstellingen. Om die reden geeft DPV Montage de garantie dat u na onze keuring altijd de beste en meest veilige oplossing voor uw magazijn en de stellingen heeft.

Wist u dat DPV Montage door heel Nederland actief is? Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Ruim 20 jaar ervaring in magazijnstellingen keuren

DPV Montage is uw ervaren specialist in magazijninrichting. Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen. DPV Montage hoort bij de top van Nederland door het professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare montageprijs die DPV Montage u biedt. Wij vinden het belangrijk dat magazijnen en stellingen door heel het land veilig zijn en dat mensen gegarandeerd veilig hun werk kunnen doen, omdat wij voor hen de magazijnstellingen gemonteerd, gekeurd en/of gecontroleerd hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring (20+ jaar) hebben we al veel magazijnstellingen als veilig gekeurd en in die tijd hebben we veel goede referenties door heel Nederland ontvangen. Wij komen graag ook uw magazijnstellingen keuren voor een betaalbare prijs. Kies voor veiligheid!

De beste en veiligste oplossing

Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en bedoeld voor diverse doeleinden. De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om goederen op pallets of kleingoed, DPV Montage biedt u met haar keuring de beste en veiligste oplossing. Wij zijn een kei in monterendemonteren en magazijnstellingen keuren. Wij kunnen daarnaast (gebruikte) stellingen transporteren, bouwen en afbreken. DPV kan de volgende stellingen voor u keuren:

  • Palletstellingen
  • Constructievloeren
  • Legbordstellingen
  • Inrijstellingen

DPV Montage vindt persoonlijk contact erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen we perfect in uw behoeftes voorzien.

Offerte magazijnstellingen keuren aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor het laten keuren van uw magazijnstellingen? Dat kan vrijblijvend als u via het contactformulier contact met ons opneemt. Wilt u liever dat we meteen langskomen om uw situatie te inventariseren alvorens we uw magazijnstellingen keuren? Ook dat kan vrijblijvend. Binnen 24 uur na uw aanvraag nemen we contact met u op.

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl