keuring magazijnstellingen

Keuring van uw magazijnstellingen

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw magazijnstellingen veilig en stevig zijn, voor u zelf maar ook zeker voor uw werknemers. Een jaarlijkse keuring van uw stellingen biedt uitkomst om deze veiligheid te garanderen.

DPV Montage heeft meer dan 20 jaar ervaring in magazijnstellingen en –inrichting. Met onze kennis en kunde zijn wij gecertificeerd om stellingen te keuren. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid archief met de benodigde informatie van bijna alle merken en uitvoeringen van stellingen en kunnen wij u advies geven over reparatie en het gebruik van de stellingen.

Meer informatie? Neem gerust contact op!

Waarom magazijnstellingen laten keuren?

Volgens de ARBO wet draagt de werkgever de verantwoording voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van zijn of haar werknemers. In dit kader heeft de werkgever dus de verplichting om te zorgen voor veilig en schadevrij werkmateriaal, waaronder ook magazijnstellingen vallen.

Het laten keuren van uw stellingen is daarom cruciaal. Volgens artikel 7a van de Arbowet moet de wijze van onderhoud en inspectie worden vastgelegd in een rapportage. Met een jaarlijkse keuring van uw magazijnstellingen door DPV Montage wordt aan deze verplichting voldaan!

Over DPV Montage

Wie zijn wij? DPV Montage is met meer dan 20 jaar ervaring een specialist in magazijninrichting. Naast de keuring van uw stellingen, zijn wij inzetbaar voor een breed scala aan andere diensten op het gebied van magazijnstellingen.

Van (de)montage tot reparaties en van montage van tweedehands stellingen tot het veranderen of verhuizen van uw magazijninrichting; u kunt het zo gek niet bedenken of DPV Montage maakt al uw dromen op het gebied van opslagsystemen waar. Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • Actief door heel Nederland;
  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goed opgeleide, specialistische medewerkers;
  • Goede referenties;
  • Inzetbaar voor vele diensten op het gebied van magazijninrichting;
  • Betaalbaar;
  • Gratis vrijblijvende offerte;

Ja, ik wil mijn magazijnstellingen laten keuren door DPV Montage!

Hebben wij u overtuigd van de noodzaak van de keuring van uw magazijnstellingen? Vul dan het contactformulier op onze website in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen en u voorzien van een prijsopgave op maat voor de keuring van uw stellingen. Geen verrassingen bij DPV Montage!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl