keuring magazijnstellingen

Keuring van magazijnstellingen

De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en bedoeld voor diverse doeleinden. Maar dacht u van veiligheid? U moet er niet aan denken dat er iets gebeurd in uw magazijn, omdat u niet op tijd was met een keuring van uw magazijnstellingen. DPV Montage komt graag bij u langs voor uw keuring van magazijnstellingen. In uw magazijn wilt u daarnaast natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om goederen op pallets of kleingoed, DPV Montage biedt u met haar keuring magazijnstellingen voor de beste en veiligste oplossing.

Over DPV Montage

Wie zijn wij? DPV Montage is uw ervaren specialist in magazijninrichting. Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen. Wilt u uw magazijnstellingen (gecertificeerd) laten keuren? Een specialist inhuren voor de (de)montage van magazijnstellingen? Advies over een optimale magazijn indeling? U kunt het zo gek niet bedenken, of DPV Montage is u graag van dienst. Wist u dat DPV Montage actief is door heel Nederland? Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Van keuring tot montage: DPV kan het

Of u nu uw magazijninrichting wilt laten opbouwen, verhuizen, repareren of keuren; de goed opgeleide medewerkers van DPV Montage maken uw dromen op het gebied van magazijn indeling en veiligheid waar. Ook voor de montage van tweedehands stellingen en het gecertificeerd laten keuren van uw magazijn of stellingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze voordelen op een rij:

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Inzetbaar voor vele diensten op het gebied van magazijninrichting;
  • Goede referenties;
  • Goed opgeleide, specialistische medewerkers;
  • Actief door heel Nederland;
  • Gratis vrijblijvende offerte.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte aanvragen bij DPV Montage

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van (de)montage van magazijnstellingen, magazijnindeling, magazijninrichting of de keuring van magazijnstellingen? Aarzel dan niet om ons contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen binnen 24 uur contact met u op nemen en u voorzien van een helder antwoord op uw vraag. Direct een gratis offerte aanvragen is ook mogelijk. DPV Montage voorziet u graag van een vrijblijvende prijsopgave op maat. U vraagt DPV Montage voor de keuring van magazijnstellingen!

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl