keuring magazijnstellingen

De beste keuring van uw stelling

Zoekt u een bedrijf dat de keuring van uw stelling kan doen? DPV Montage is de specialist bij het monteren, demonteren en de keuring van uw stelling.

DPV Montage kan daarnaast (gebruikte) stellingen transporteren, bouwen, afbreken en keuren. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met het innoveren en verbeteren van de keuring van uw stelling.

Om deze reden heeft u altijd de beste en veiligste oplossing voor uw magazijn en de stellingen die u zoekt. Voor de keuring van uw stelling kiest u dus voor DPV Montage.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze mogelijkheden

Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en voor diverse doeleinden. De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten.

Uw magazijn dient echter wel een veilige werkplek te zijn.

Volgens de Arbowet dienen uw magazijnstellingen veilig te zijn en gemaakt te zijn van schadevrijmateriaal.

Om dit te controleren kunt u jaarlijks een keuring van uw stelling laten uitvoeren. DPV Montage kan u daarbij helpen en de keuring van uw stelling in een rapport vastleggen. Zo voldoet u netjes aan de wettelijke verplichtingen omtrent de keuring van stellingen.

DPV Montage kan de volgende stellingen voor u keuren:

  • Palletstellingen;
  • Magazijninrichtingen;
  • Constructievloeren;
  • Legbordstellingen;
  • Inrijstellingen.

Over DPV Montage

DPV Montage hoort bij de top van Nederland door het professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare prijzen die DPV Montage u biedt.

DPV Montage vindt persoonlijk contact erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen perfect in uw behoeftes voorzien.

Ons bedrijf is door heel Nederland actief en heeft goed opgeleide, gespecialiseerde medewerkers in dienst. Naast de keuring van uw stelling kunnen we ook adviseren en helpen bij de inrichting van uw magazijn, inclusief het monteren en demonteren van stellingen.

Een gratis offerte voor de keuring van uw stelling?

Laat DPV Montage de keuring van uw stelling uitvoeren. Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie te inventariseren om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken.

U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze site in te vullen, ons te bellen naar 06 54 33 78 31 of door een e-mail te sturen.

Bel: 06 54 33 78 31 Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl

Contact