keuring magazijnstellingen

De beste keuring van uw stelling

DPV Montage is dé specialist voor het monterendemonteren en de keuring van uw stelling. DPV Montage kan daarnaast (gebruikte) stellingen transporteren, bouwen, afbreken en keuren. Onze professionele ingenieurs beschikken over veel technische kennis en inzicht en zijn continue bezig met het innoveren en verbeteren van de keuring van uw stelling. Om deze reden heeft u altijd de beste en veiligste oplossing voor uw magazijn en de stellingen die u zoekt. Ga dus voor veiligheid en doe een keuring van uw stelling!

De mogelijkheden van DPV Montage

Stellingen zijn er in vele soorten en maten, verschillend in bouw en afmeting en voor diverse doeleinden. De stellingen zijn in ieder magazijn het belangrijkste element. In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om goederen op pallets of kleingoed, DPV Montage biedt u met haar keuring stellingen voor de beste en veiligste oplossing.

DPV kan de volgende stellingen voor u keuren:

  • Palletstellingen
  • Constructievloeren
  • Legbordstellingen
  • Inrijstellingen

DPV Montage hoort bij de top van Nederland door het professionele inzicht, de vele jaren ervaring en de betaalbare montageprijs die DPV Montage u biedt. DPV Montage vindt persoonlijk contact erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid doornemen voordat wij tot actie overgaan. Op deze wijze kunnen we perfect in uw behoeftes voorzien.

Onze voordelen

DPV Montage is uw ervaren specialist in magazijninrichting. Ruim 20 jaar geleden zijn wij ons bedrijf gestart en sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijke onderneming op het gebied van opslagsystemen. Wilt u een (gecertificeerde) keuring van uw magazijnstellingen laten uitvoeren? Een specialist inhuren voor de (de)montage van magazijnstellingen? Advies over een optimale magazijn indeling? U kunt het zo gek niet bedenken, of DPV Montage is u graag van dienst. Wist u dat DPV Montage actief is door heel Nederland? Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Een gratis offerte voor de keuring van uw stelling?

Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie te inventariseren om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken voor bijvoorbeeld de keuring van uw stelling. Bent u vooraf benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op en sturen u indien gewenst een vrijblijvende offerte op maat.

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl