keuring magazijnstellingen

2e hands stelling nodig?

DPV Montage is uw specialist bij het monteren en demonteren van een 2e hands stelling. DPV montage kan een 2e hands stelling volledig vervoeren, monteren of demonteren.

Onze bekwame ingenieurs beschikken over een grote hoeveelheid technische kennis en inzicht en zijn altijd bezig met het verbeteren en innoveren van de een 2e hands stelling. Om deze reden heeft u altijd de beste oplossing voor de een 2e hands stelling die u zoekt.

De mogelijkheden van een 2e hands stelling

2e hands stelling zijn er in vele soorten en maten, variërend in constructie en afmeting voor diverse doeleinden. De magazijnstellingen zijn in ieder magazijn van groot belang. In uw magazijn wilt u natuurlijk zoveel mogelijk ruimte praktisch benutten. Of het gaat om gepalletiseerde goederen of kleingoed, DPV Montage biedt u met haar 2e hands magazijnstellingen de beste oplossing.

Wij monteren en demonteren de volgende 2e hands stellingen:

Door vakkundig inzicht, een gote hoeveelheid ervaring en een betaalbare montageprijs die DPV Montage u biedt, behoren wij tot de top van Nederland. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, vandaar dat wij altijd alles eerst goed en uitgebreid overleggen voordat wij over gaan tot actie. Op deze manier kunnen wij zo goed mogelijk in uw behoeftes voorzien.

Een gratis offerte voor uw 2e hands stelling?

Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie te inventariseren om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om u vrijblijvend van een prijsopgave op maat te voorzien.

Onze voordelen

  • Jarenlange ervaring (20+ jaar);
  • Goede referenties;
  • Betaalbaar

U kunt ons bereiken via
06 54 33 78 31
info@dpvmontage.nl